Byggare Norrtälje

Snickeri och Entreprenad •

Renovering

Du är välkommen att vända dig till oss på Byggare Norrtälje när du står inför en renovering och vill vara säker på att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt. Vi är vana vid att ta oss an såväl badrums- som köksrenoveringar och följer naturligtvis alla regelverk för arbeten i våtrum. På vårt företag har vi såväl plattsättare som målare, snickare och mattläggare. Det gör att vi kan ta oss an hela arbetet utan att du själv behöver koordinera de olika hantverksgrupperna med varandra.

En renovering utförd med ett öga för detaljer

Att renovera badrum i Norrtälje är ett omfattande arbete som kräver kunskap. Vi är noga med att alla tätskikt blir korrekt installerade så att du inte drabbas av fuktskador. Inför varje arbete, oberoende av om det är en ommålning, badrumsrenovering eller köksrenovering i Norrtälje påbörjar vi arbetet med ett förutsättningslöst möte tillsammans med er. Under det får ni berätta vilka önskemål ni har och vi kan vid behov ge er tips på effektiva planlösningar och kvalitativa materialval. Om ni väljer att gå vidare med oss påbörjar vi arbetet på en tidpunkt som passar er.

Vi underlättar er renovering i Norrtälje

Vi gör det enkelt för er att renovera badrum i Norrtälje och att anlita oss kommer med många fördelar.

 • Vi strävar efter att ha alla yrkesgrupper anställda internt i varje projekt
 • God kommunikation är viktigt för oss så att ni kan hålla er underrättade om arbetsförloppet
 • Vi håller oss till utsatta tidsramar och följer alla gällande lagar och regler

Vi ger ett bra pris för renovering

Vi vill vara transparenta med våra kostnader och erbjuder er därför en tydligt specificerad offert innan ni ingår ett avtal med oss. För att kunna ge er ett korrekt pris för renovering behöver vi veta vad ni vill ha hjälp med och hur omfattande arbetet är. När ni har tagit emot vårt kostnadsförslag angående en renovering i Norrtälje får ni i lugn och ro se över det innan ni bestämmer er för huruvida ni vill ge oss uppdraget. Vi finns självklart tillgängliga för frågor under alla delar av processen.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en byggare i Norrtälje som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till förfogande.

  Adress:
  Mallslingan 22
  187 66 Täby

  Telefon:
  010-4100704

  E-post:
  offert@byggarenorrtalje.se

  Orgnr:
  556358-2195

OM OSS

När du söker efter en byggare i Norrtälje som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till förfogande.

ByggareNorrtalje.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Lovetass Snickeri & Entreprenad kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mallslingan 22
187 66 Täby

010-4100704

offert@byggarenorrtalje.se

Orgnr:
556358-2195