Byggare Norrtälje

Snickeri och Entreprenad •

Byggarbeten

Till oss på Byggare Norrtälje är ni välkomna när ni behöver hjälp av kunniga snickare för att genomföra ett mindre eller större projekt. Vi tar oss an byggarbeten på uppdrag från både privatpersoner och företag. Att anlita oss innebär att ni kan förvänta er att arbetet blir utfört inom utsatta tidsramar, att vi håller en god kommunikation under arbetets gång och att alla regelverk och lagstiftningar följs, oberoende av om ni skall bygga brygga eller ett helt hus.

En komplett byggfirma med bred kompetens

Fördelen med att vända sig till oss är att vi är en av de byggfirmor som har olika kompetenser inom vårt eget företag. Det gör att vi kan bistå med vår hjälp när ni skall bygga hus i Norrtälje, och även finnas som stöd när ni ansöker om bygglovshandlingar samt konstruktionsritningar. Vi bygger även bland annat terrasser, friggebodar och tillbyggnationer. Alla projekt vi tar oss an tar vi ett helhetsansvar för, det vill säga att det är vi som samordnar allt från elektriker till rörmokare och övriga hantverkare.

Vi tar oss an alla byggarbeten i Norrtälje

Med vår kunskap är det enkelt att genomföra både stora byggprojekt, som att bygga hus i Norrtälje, och små sådana.

 • Vi kan allt från att bygga garage till terasser och kompletta hus
 • Vårt företag är BF9K-certifierat som en trygghet för våra kunder
 • Vi arbetar för en minskad miljöpåverkan och har en god arbetsmiljö

Vi utför entreprenad till en låg kostnad

Vi blir flitigt anlitade av privatpersoner, företag och föreningar för olika typer av byggarbeten i Norrtälje. Ni är välkomna att ta kontakt med oss för ett inledande möte under vilket vi diskuterar era behov, och därefter kan vi bistå med en offert. Om ni är i behov av en mindre eller mer omfattande renovering kan vi även ta itu med den, antingen i samband med ett nybygge eller som ett separat projekt. Vårt engagemang för alla uppdrag vi tar oss an bådar för ett smidigt projekt för er och ett högkvalitativt resultat.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en byggare i Norrtälje som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till förfogande.

  Adress:
  Mallslingan 22
  187 66 Täby

  Telefon:
  010-4100704

  E-post:
  offert@byggarenorrtalje.se

  Orgnr:
  556358-2195

OM OSS

När du söker efter en byggare i Norrtälje som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till förfogande.

ByggareNorrtalje.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Lovetass Snickeri & Entreprenad kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mallslingan 22
187 66 Täby

010-4100704

offert@byggarenorrtalje.se

Orgnr:
556358-2195