Byggare Norrtälje

Snickeri och Entreprenad •

Om oss

Vi har byggt åt privatpersoner, föreningar och företag sedan 1994

Lewéns Totalentreprenör AB grundades av Håkan Lewén 1994, sedan dess har vi utfört en mängd byggprojekt åt nöjda privatpersoner, föreningar och företag i Stockholm och Roslagen. Genom åren har vår verksamhet kommit att breddas och idag är vi ett företag som kan utföra totalentreprenad. Vår vision är att skapa välmående byggprocesser och vi satsar på långsiktiga samarbeten. Utöver att erbjuda byggarbeten av alla storlekar, samt hel- och delentreprenad, agerar vi även underentreprenör åt andra byggföretag.

Ett företag med kunskaper om byggprocessens alla delar

Vår största styrka är vår mångsidighet. Hos Lewéns Totalentreprenör AB jobbar ett sammansvetsat team med en rad kompetenser. Vårt mål är att samla medarbetare som är kunniga om olika delar av byggprocessen under samma tak. I dagsläget arbetar såväl snickare, plattsättare, målare och mattläggare hos oss. Dessutom har vi personal med kunskaper om mur och puts. Korta beslutsvägar gör arbetsprocessen effektiv och snabb.

Vi är ett tryggt val

Vår värdegrund bygger på ledorden ansvar, kvalitet och samarbete. För oss är det självklart att du som kund ska känna dig trygg med ditt val av oss, oavsett storleken på ditt byggprojekt. Vi finns med genom hela arbetsprocessen från ansökan om bygglovshandlingar till dess att projektet är helt genomfört.

Vi arbetar enligt BF9K och ser till att era idéer förverkligas i enlighet med högt ställda kvalitetskrav.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en byggare i Norrtälje som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till förfogande.

  Adress:
  Mallslingan 22
  187 66 Täby

  Telefon:
  010-4100704

  E-post:
  offert@byggarenorrtalje.se

  Orgnr:
  556358-2195

OM OSS

När du söker efter en byggare i Norrtälje som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra står vi till förfogande.

ByggareNorrtalje.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Lovetass Snickeri & Entreprenad kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Mallslingan 22
187 66 Täby

010-4100704

offert@byggarenorrtalje.se

Orgnr:
556358-2195